بلاگ فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

بلاگ فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانلود پاور پوینت خواص رئولوژیکی کره

            مقدمه: برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود. خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت گسترش پذیری و .... می باشد. ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای صورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک زنی،و مالش دهی ( ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.